Shop

De basis van onze winkel is 'Genieten'

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan delicatessen, die zich kenmerken door smaak, karakter en eigenheid. Bij ons draait alles om het genieten van smaak, geur en textuur.

Die beleving kun je pas ervaren wanneer je bij ons langs komt. Dan kun je de kazen, vers gebrande nootjes, worsten, het brood en de wijnen zien, ruiken en proeven.

Handgemaakte chocoladeletter "Sonnema"

Handgemaakte chocoladeletter "Sonnema"


Exclusieve chocoladeletter, ganache vulling, gemengd met Berenburg. 
Handgemaakt van de beste Belgische chocolade! 
 
Prijs: 7,95

 

Bestellen

Kaas

Kaas

Bij ons kun je terecht voor Hollandse kaas, boerenkaas uit Old Ambt en natuurlijk biologische kaas. Ook hebben we een breed assortiment buitenlandse kaas zoals brie en talegio.

 
Specerijen

Specerijen

Bij ons vind je natuurlijke specerijen van The Man with the Pan zonder kunstmatige smaakversterkers. Alles gist- en glutenvrij en uitgezocht met liefde.

  Nee
Noten

Noten

Wij staan bekend om onze vers gebrande nootjes in diverse melanges. Dagelijks vers gebrand en verpakt.

 
Worst

Worst

De worstliefhebber is bij ons aan het goede adres. We hebben o.a. Brandt & Levi worst, de worsten van de slager uit Niekerk, de turkse sucuk worst en een aantal italiaanse worsten.

 
Tapas

Tapas

We hebben heerlijke verse tapenades, olijven en roomkazen. Ook staan wij bekend om onze verse huisgemaakte Aioli. Zaterdags kom je bij ons voor het verse Turkse brood.

 
Olie

Olie

We hebben 2 soorten Olijfolie op de tap en uiteraard heerlijke Italiaanse olie in fles. Daarnaast ook Kokosolie, Lijnzaad olie en Koolzaad olie.

 
Wijn

Wijn

De Wijnselectie is in samenspraak met ons en met de wijnspecialist van onze leverancier met grote zorg vastgesteld. Wij verkopen voornamelijk biologische wijnen.

 
Thee

Thee

 
Bakmixen

Bakmixen