Shop

De basis van onze winkel is 'Genieten'

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan delicatessen, die zich kenmerken door smaak, karakter en eigenheid. Bij ons draait alles om het genieten van smaak, geur en textuur.

Die beleving kun je pas ervaren wanneer je bij ons langs komt. Dan kun je de kazen, vers gebrande nootjes, worsten, het brood en de wijnen zien, ruiken en proeven.

Kaas

Kaas

Bij ons kun je terecht voor Hollandse kaas, boerenkaas uit Old Ambt en natuurlijk biologische kaas. Ook hebben we een breed assortiment buitenlandse kaas zoals brie en talegio.

 
Thee

Thee

Thee drinken begint bij 't Kappertje. We hebben in ons assortiment de thee van Simon Levelt, de biologische piramide thee en uiteraard de thee van de theefabriek uit Houwerzijl.

Shop Online

Specerijen

Specerijen

Bij ons vind je natuurlijke specerijen van The Man with the Pan zonder kunstmatige smaakversterkers. Alles gist- en glutenvrij en uitgezocht met liefde.

Shop Online

Noten

Noten

Wij staan bekend om onze vers gebrande nootjes in diverse melanges. Dagelijks vers gebrand en verpakt.

 
Chocolade

Chocolade

We verkopen handgemaakte bonbons door onszelf gemaakt & van de Chocolatier Yann uit Winsum . Ook hebben we een breed assortiment aan Vivani repen.

Shop Online

Worst

Worst

De worstliefhebber is bij ons aan het goede adres. We hebben o.a. Brandt & Levi worst, de worsten van de slager uit Niekerk, de turkse sucuk worst en een aantal italiaanse worsten.

 
Tapas

Tapas

We hebben heerlijke verse tapenades, olijven en roomkazen. Ook staan wij bekend om onze verse huisgemaakte Aioli. Zaterdags kom je bij ons voor het verse Turkse brood.

 
Olie

Olie

We hebben 2 soorten Olijfolie op de tap en uiteraard heerlijke Italiaanse olie in fles. Daarnaast ook Kokosolie, Lijnzaad olie en Koolzaad olie.

 
Bakmixen

Bakmixen

We verkopen brood- en bakmixen van Hoeve Eiteweert en we hebben ook een breed assortiment in glutenvrij meel.

Shop Online

Wijn

Wijn

De Wijnselectie is in samenspraak met ons en met de wijnspecialist van onze leverancier met grote zorg vastgesteld. Wij verkopen voornamelijk biologische wijnen.